Parduotuvė

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • 4Pcs Guasha Grandymo Stick Gua Sha Už Nugaros, Kojų, Kaklo, Juosmens, Kojų Fizinio Spaudimo Taškas, Masažas, Priemonės, Natūralios Medienos Sveikatos Priežiūros
img
img
img
img
img
img

1/4PCS Grandymo Stick Buko Medienos Nugaros, Pečių, Kaklo, Juosmens, Kojų Masažas Įrankiai Degiklis Meridian Teptuku Slim Celiulito Massager Lazdele

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš buko medienos medžiagų, siūlanti išskirtinį kūrinys, šių grandymo lazdos yra gerai nupoliruoti ir sklandžiai, jokios žalos odai.

2、Lengva Priežiūra: Mūsų kaklo masažas įrankiai yra lengvai valomas.Tiesiog nuplaukite jas švariu vandeniu ir nusausinkite juos pasiekti didelį ilgaamžiškumą.

3、Kūno Skulpturālā Priemonė: Grandymo stick masažas suteikia jums su didele aprėpties zona dėl savo masažas.Jis tinka šaudykla, kojų, kaklo, juosmens, nugaros ir kitų dalių, sumažinti nuovargį.

4、Išskirtinis Dizainas: Šių grandymo lazdos funkcija, speciali įgaubta-išlenkto dizaino, ir spindulys groove daro juos labiau tinka žmogaus organizmui.Įvairių ilgių tinka skirtingų dalių.

5、Profesinės ir rankinę: Rankinės nugaros masažas įrankiai yra lengva naudotis, ir jie yra būtini, bet profesionalus masseur, ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Buko

Ilgis: apie 53cm/20.87 tam, 48cm/18.90 tam, 41cm/16.14 tam, 37cm/14.57 į

Naudojimas: grožio salonai, namų baldai

Pakavimo Sąrašas:

4pcs*Gua Sha Stick

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Geros Kokybės Medžiagos】Grandymo Lazda yra pagaminta iš buko, ne tik išskirtinį kūrinys, rupiai sumalant ir sklandžiai, be jokių pažeisti odą, tai yra geras pasirinkimas už jus.

2.【Tinka Žmogaus Kreivumą】, Nes Medinis Masažo Lazda turi specialų įgaubti ir išgaubti dizainas, todėl griovelio lenkimo amplitudė yra labiau tinkami vartoti žmonių kreivumą, ir koreliacija yra stipresnis.

3.【Convinent Valyti】 funkcija Guasha Masažas Stick yra lengva valyti po naudojimo tiesiog skalauti su vandeniu, ir tada džiovinimo vėdinamoje vietoje gali būti labai patogu.

4.【Lengva Atlikti】, Nes Guasha Grandymo Stick yra mažas dydis ir šviesos svorio, tai gali būti daroma su jumis, net verslo kelionėms arba keliauti, kad padėtų jums masažo jūsų krūties, bet kuriuo metu.

5.【Keli Naudoja】 Mediniai Grandymo Stick yra plačiai naudojami, ne tik gali skustis visi atgal attime, bet taip pat labai tinka sėdmenų, kojų, kaklo, juosmens, nugaros ir kitų dalių sumažinti nuovargio

  • Naudojimo Režimo: Vadovas
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Prašymas: įstaiga
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Dydis: Multi Size SML