Parduotuvė

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • 2 In 1 Masažo Aparatas, Fizioterapija Kūno Celiulito, Sumažinti Elektros Body Massager Mašina Celiulito Mašina
img
img
img
img
img
img

2 In 1 Masažo Aparatas, Fizioterapija Kūno Celiulito, Sumažinti Elektros Body Massager Mašina Celiulito Mašina

Užsisakyti Priminimą:

1. Prašome palikite mums žinutę, užsakant ir primena mums, kokia įtampa ir kištuko įranga, kurios jums reikia.Kaip žinote, skirtingos šalys naudoja skirtingas standarto kištukai ir skirtinga įtampa .

2. Dėl skirtingų partijų prekių , kartais gamykloje bus atnaujinti produkto ir išleisti atnaujintą produktą.todėl,kai prekių pristatymo straipsniai yra šiek tiek įvairių spalvų, stilių išsamiai puslapis ( bet turi tas pačias funkcijas ).Mes jus informuosime, prieš vežimą.

3.Jei jūs adresas yra atokioje vietovėje,mes susisieksime su jumis,jums reikia pridėti 35 USD Papildomų laivybos mokestis,bet jei tu negali atsakyti į mūsų laiko ir už jį,mes pasirinkti putekšnīca laivybos metodas jums.

4. Apie sąskaitos faktūros deklaraciją ir vertę , jei turite tam tikrus reikalavimus, taip pat galite susisiekti su mumis arba palikti žinutę užsakymo formoje.

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Pastaba: Dydis ir spalva gali šiek tiek skirtis dėl vadovo matavimo ir įvairių apšvietimo sąlygomis.Ačiū už supratimą.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: G8 vertikalus seismograph

Įėjimo įtampa: AC220V

Veikimo dažnis: 50Hz

Produkto galia: 150W

Gaminio spalva: Balta

Gaminio dydis: 37.5*41.5*101.5 cm

PASTABA:Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti, mažinti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiam ligos.

G8 vertikalus seismograph dydis: 37.5*41.5*101.5 cm

G8 vertikalus seismograph:Vakuuminė neigiamo slėgio/impulso aktyvinti kraujo/dragos dienovidinių/formos kreives

Saugu ir patogu/paprasta valdyti/vibracijos masažas

Formos tiesioginio riebalų/energy regulation/ilgalaikio poveikio

Darbo principas:

Giliai skverbtis į jėgos gali prasiskverbti žievės, raumenų, audinių ir organizmo skysčių poveikis yra akivaizdus, keisti jėga, yra nedidelis.

Remiantis klinikinių krūtinės fizinė terapija yra jėgų paviršiuje, žmogaus kūno, kad pakeisti periodiškai tam tikra kryptimi.

Tarp jų, perkusija ir drebulys generuoja vertikalus gynybos pajėgos gali skatinti atsipalaidavimą gleivių ir metabolitų ant paviršiaus ir kvėpavimo takų gleivinės.

Kaip horizontalios jėgos gaminti kryptinė išspausti, drebulys padėti išsiųsti suskystinti gleives pasirinkta kryptimi e.g.bronchioles → bronchų → trachėja)

Su šešiais skirtingais masažo galvutėmis

Masažas gilinant dienovidinių pasiūlė su eterinis aliejus - riebalai, remodelling institucijos pavadinimas siūloma su stora oda gelio naudojimo poveikis dvigubai!

Veiklos galva gali pakeisti bet kokį priedą

1. Dušo formos masažas galvos: daugiausia šiurkšti, raukšlėta, odos ir minkštųjų riebalų dalių

2.Vakuuminė neigiamo slėgio galva: Per šilumos siurblį neigiamas slėgis, dėl sveikatos terapija, atlieka svarbų vaidmenį skatinti medžiagų apykaitą, bet taip pat pagerinti oro drėgnumas

Dujų ir edema

3. Skiltyje masažas galvos: kaip pirštų masažas terapeutas, jis išspaudžia ir vibruoja tuo skausmingas svetainę su aštriais daiktais, ir tada sukasi ne 2400-4000

Vibracijų sūkių per minutę, yra veiksmingos suminkštinti riebalai.

4. Pusrutulio formos masažas galvos: didesnių raumenų masažas (pvz., nugaros),ar pasyvūs pratimai raumenis, kurie yra ne juda.

5. Formos kempinė masažas galvos: naudojamas kūno groove poziciją acupoints (pvz., gimdos kaklelio stuburo)

Prašome naudoti vienkartiniai higieniniai membrana per fizioterapija.

6 Turas sponge masažas galvos: daugiausia naudojamos kūno acupoints, įskaitant kojų, rekomenduojamas greitis yra apie 800 APS. / min.Prašome naudoti vienkartiniai higieniniai kaukė metu fizioterapija.

Produkto priekiniai struktūros analizė:

Kairėje yra: laiko reglamentą, apsauginis slėgio vožtuvas, veiklos, vadovas

Turinio dešinėje yra: stiprumo reguliavimas, dėklas

Produkto atgal struktūros analizė:

Kairėje yra: neigiamo slėgio galvą jungiklis, dėklas

Dešinėje yra: maitinimo prievadas/perjungti ir neigiamo slėgio vadovas

TIPS1:

1.Jei esate rusijos klientui, mes atsiųsime jums paketą, per EMS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčių).Laikas yra apie 30 dienų. (Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, tai užtruks apie 55 dienos)

2.Jeigu esate klientas ES šalyje, šis metodas "pritaikyti pardavėjas" yra apie 60 dienų, geležinkeliu ir UPS. (Įskaitant muitinės formalumus ir mokesčių)

TIPS2:

1. Jei jūsų adresas priklauso nuotolinio valdymo srityje, jums reikia papildomai sumokėti JAV dolerių 40.00 arba susisiekite su mumis norėdami pasirinkti kitą pristatymo būdą.

2. Prašome sumokėti mokesčius ir pasiimti pakuotėje po paketas atvykus į vietos papročius.Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus ir importo mokesčius.

3. Mūsų darbo laikas: 9: 00-18: 30 Pekino laiku.Tuo tarpu mes atsakysime į jūsų pranešimą nedelsiant.Pertraukos metu, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laišką, prašome suprasti.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Prašymas: įstaiga
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: ABS & TPR
  • Prekės Pavadinimas: DEDAKJ