Parduotuvė

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • 360 Cryo Įšaldyti Mašina Užšaldyti Svorio, Celiulito Šalinimo Lieknėjimo Kavitacijos Mašina RF Spa Įranga
img
img
img
img
img
img

Rekomenduojami Produktai

Draugiškas Priminimas

A: elementą kaina arba laivybos kaina nėra įskaitant muitus, mokesčius ir rinkliavas.Šie mokestis yra pirkėjo atsakomybė.

B: Apie mokesčių norma, tai priklauso nuo vietos muitinės mokesčių politikos.Jūs galite patikrinti su savo šalies muitinės oficialus interneto svetainėje arba vietos muitinės įstaigai žinoti, kiek papildomi mokesčiai kainuos.Ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Principas

Aušinimo Lipolizę: Tai naujas neinvazinis būdas švelniai ir veiksmingai sumažinti riebalų į konkrečias kūno vietas.

Kavitacijos: naudokite stiprus drebulys, kurį sukėlė stiprus ultragarso bangų, tai gali bump riebalų ląstelių, skatinti jį ir įrašyti juos viduje oda apie 5cm, taigi galite visiškai sutriuškinti riebalų ląstelėse, ir naudoti sveiką ir mokslo lieknėjimo terapija ir dietos koregavimas, todėl gali išleisti excrescent vandens ir toksinių, ištirpinama vidinio giliai riebalų.

RD: Radijo dažnio gydymas yra radijo dažnių bangų, per zondą į kontaktą su oda, atliktas energijos giliai į odą.Tai giliai šildymo darbai gali padėti subalansuota struktūra ir poodinio audinio, odos, iš karto stangrina, momentiniai raukšlių poveikis pasireiškia.Šildomas odos Dermos o skatinti kolageno regeneraciją, palaipsniui atkurti odos elastingumą, pasiekti ilgalaikį sumažinti raukšles.RF veikia per odą, odos sluoksnį, kurios gali būti veiksmingai ir ilgam atkurti odos elastingumą.

Funkcija

* Veido grožio raukšlių šalinimas

* Veido kėlimo sugriežtinti veido odos atjauninimas

* Kūno formavimas kūno grožį

* Riebalų lydymosi riebalų šalinimas, riebalų pertrauka

* Kūno lieknėjimą

Privalumas

1. Novatoriškų

Išvengti kai kurių problemų, etapai, užpildyti vandeniu, ir jokių rūpesčių dėl vandens vamzdis pertraukos.

Todėl, kad tradicinis criolipolisis mašina turi būti užpildyti vandeniu, kad kietas, todėl yra vandens bakas mašinos viduje, jei mašina dirba pagal 0 Celsijaus, ji turi antifriziniai sprendimas, ir tai daro tam tikra rizika, kad daro bako nutraukti staiga.Kai bakas pertraukos, aparatas neveiks visiškai, ir net sunku nustatyti tokios didelės mašinos.

2. Nešiojamų ir Patogu

Tik 2kg ir 19.6X12.7X24.6cm: mažiausias riebalų užšaldyti mašina pasaulyje.

Oro vėsinimo, vandens rezervuaras, vandens vamzdis.Nesvarbu, kur ir kada jūs esate, kai prijunkite jį į elektros, tai daro šalta. ----patogiau ir greičiau.

3. 360 Visų pusių Aušinimo ir Šildymo, tiek su temperatūros kontrolės

Maks. šaldymo temperatūra -16 laipsnių Celsijaus ir max šildymo temperatūros 48 Celsijaus, tiek įrengta stiprus 90KPa siurbimo.

4. Patogus

Minkšto silikono pakeitimo heads---minkštesnė ir patogus, ir geriau arčiau odos, siūlo geresnes sąlygas, jausmus.Įrengti 3 minkšto silikono įvairių formų, įvairių kūno dalių.Kitos cool lipolizę mašinos yra su kieto silikono, kurios tinka ir komfortas yra ne taip gerai, kaip minkštas.

1 tipas: Lenktas vienas už pilvo, klubo ar daugiau suapvalinti pilvo.

2 tipas: Piko formos, vienas už rankos, kojos ir pan.

3 tipas: Plokščios formos vienas šlaunų ir juosmens, ir kt.

Kodėl krioterapija mašina turi šildymo funkciją?

Pasak klinikinės medicinos parametras, yra 3 etapais krioterapija skyrius:

1. Šyla.

2. Per valdomas ir pasirinktinio aušinimo procesą, daro vidutinė temperatūra riebalų ląstelių yra mažiau nei 10 Celsijaus po aušinimo procesas, per nurodytą laiką, ir mes galime stebėti kristalizacijos riebalų ląstelių šiame etape.

3.Greičiau kristalų ląstelių reorganizavimo procesą galima pastebėti, kad per šį naujo pašildyti etape, taip pat kai kurie vacuoles sudaro likusios riebalų ląstelės yra pagaminti tuo pat metu.

Po gydymo, dėl kintančių šildymo ir vėsinimo, kai sugadintos riebalų ląstelių išnyks per keletą dienų, ir kitų riebalų ląstelėse, palaipsniui išnyksta per porą savaičių.

Galutinis rezultatas yra, kad poodinių riebalų sluoksnis sumažėjo, ir riebalų ląstelės pamažu skyla į mirtį.Taigi, darbo su alternational šildymo ir aušinimo turės geresnį rezultatą nei tik aušinimo.

Nuorodos

Ingargiola, Michael J; Motakef, Saba; Chung, Michael T; Vasconez, Henry C; Sasaki, Gordon H. Mažiau..Cool lipolizę, Riebalų Mažinimo ir Kūno Kontūrų: Saugumas ir Veiksmingumas šiuolaikinius Gydymo Paradigmos.Plastinės ir Rekonstrukcinės Chirurgijos. 135(6): 1581-1590, birželis 2015

Mulholland RS, Paulius MD, Chalfoun C..Neinvazinis kūno kontūrų su aukšto dažnio, ultragarso, Kietas lipolizę, ir žemo lygio lazerio terapija.Clin Plast Surg. 2011 M.; 38:503-520

Vii Boey GE, Wasilenchuk JL..Patobulintas klinikinių rezultatų su rankiniu masažas šių cool lipolizę gydymas: 4 mėnesių studijų saugumo ir veiksmingumo.Lazeriai Surg Med. 2014 m.; 46:20-26

Shek SY, Chan NP, Chan HH..neinvaziniai kietas lipolizę kūno kontūrų Kinijos: pirmasis komercinės patirties.Lazeriai Surg Med. 2012 m.; 44:125-130

Bernstein EF..Išilginės vertinimo kietas lipolizę veiksmingumas: Dviejų atvejų analizė.J Cosmet Dermatol. 2013; 12:149-152

Ferraro GA, De Francesco F, Cataldo C, Rossano F, Nicoletti G,D' Andrea F..Sąveikos poveikį kietas lipolizę ir smūgio bangos neinvazinis kūno kontūrų.Estetinės Plast Surg. 2012 M.; 36:666-679

Vakuume valstybės, lyginimo temperatūra adsorbuotos pearl cotton:

  • Funkcija: Svorio, Odos Sugriežtinimas
  • Dydis: Small
  • Modelio Numeris: Allsided Cool
  • Garantija: 1 metai
  • Sertifikavimo: CE
  • Įtampa: AC 100V - 240V 50/60HZ
  • Prekės Pavadinimas: Magija Belle
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Abs, Metalo
  • Sertifikatas: CE
  • Prašymas: įstaiga