Parduotuvė

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Gimdos Kaklelio Massager 8 Režimas Kaklo Massager Reguliuojamas Dažnio Sveikas Priemonė Sumažinti Spaudimą Į Kūną Už Kaklo
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Kaklo ir pečių massager gali būti automatiškai išjungiami 15-20 minučių, ir elektros masažo pagalvė gali būti automatiškai išjungiamas, kad būtų užtikrintas saugus naudoti, ir juosmens masažas tinka šeimoms naudoti protingą terminą, numatant atsipalaiduoti po sporto, ir elektros peties massager yra 8 rūšių 18 laipsnis intensyvumas, skirtas patenkinti savo įvairias masažo poreikius.

Techniniai duomenys:

Naudojimas: galvos, kaklo, juosmens, sėdmenų, kojų, nugaros

Masažas kontaktai: 3

Modelis: Rankos ir pilvo masažas

Pareigos: Rankos ir pilvo raumenų masažas

Maitinimo režimas: USB

Stilius: Pagrindinis

Masažo metodus: glostydamas, masažas, pirštu slėgis

Pakavimo Sąrašas:

1PC* Masažas pasta

1PC* Valdiklis

1PC* naudojimo Instrukcija

1PC* Įkrovimo kabelis

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Automatiškai Išjungti 】: Mūsų produktą, galite įsitikinti, kad jūs galite naudoti mūsų produktą saugiai.Pagrindinė priežastis yra tai, kad massagers gali būti automatiškai išjungiami 15-20 minučių.

2.【USB Greita Įkrovimo】: Pečių massager gali būti USB greitas įkrovimas, pakartotinai įkraunamas baterija, kompaktiškas, lengva naudoti, galite bet kuriuo metu ir bet kur naudoti.

3.【Platus】: Naudodami mūsų Pečių massager gali suteikti jums gera naudojimo patirtį.Ir ji gali būti iš esmės naudojamas ant kaklo ir pečių, juosmens, šlaunų ir kojų.

4.【Naudinga Pateikti】: Juosmens Massager, iš esmės galima naudoti namuose.Ir tai būtų puiki dovana jūsų vaikams arba draugams Kalėdų, ar Padėkos Dieną.

5.【18 Laipsnis】: Mūsų elektros peties massager yra 8 rūšių 18 laipsnis intensyvumas, skirtas patenkinti savo daug masažas poreikius ir reikalavimus.Jūs galite turėti didelį komfortą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null