Parduotuvė

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Kaklo Kremas Stangrinantis Kremas Su 2 In 1 Roller Masažo Raukšlių Odos Sugriežtinimas Kremas Kėlimo Dvigubo Smakro, kaklo masažas
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

1.Matomas efektas ant kaklo raukšlių,dvigubo smakro,žuvo,krepas, ir tamsa kaklo odos.Skaistina odos tonusą ir mažina nuobodu odos,pagerinti atsipalaidavimą kaklo odą,gerina odos elastingumą.Puikiai drėkina galimybė palieka ant odos subtilų ir sklandžiai,rodo žavinga kaklo.

2.V Formos dvigubo volelio masažu dizaino atneša naują atnaujinti kaklo kremas.Tinka kaklo, struktūrinės mechanikos,kad jūsų rankose-nemokamai.Silikono masažas toughing taškų su šiuo kaklo kremas gali efektyviai pagreitinti odos absorbcijos ir švelniai masažuoja jūsų odą su vienoda jėga.

3.Šis kaklo stangrinamasis kremas yra praturtintas 99% natūralių ekologiškų augalų ekstraktai,jame yra įvairių anti-aging,maitinamųjų ir drėkinamųjų sudedamųjų dalių, ir taip pat praturtintas kolageno ir elastino sugriežtinti ir atjauninti odą,suteikia stebuklingų rezultatų.

4.Šis kaklo odos sugriežtinimas kremas gali būti taikomas ne tik ant kaklo, bet taip pat gali būti naudojami kitų kūno dalių, pavyzdžiui, nasolabial raukšlės,kaktos raukšles ir limfos masažas,visiškai drėkina,tinka visiems odos tipams ir moterims ir vyrams.

5.Prašome užtikrinti, kad mes visada pasisakome už mūsų kaklo stangrinamasis kremas.Jeigu jūs dėl kokių nors priežasčių būti nepatenkinti mūsų produktai,mes suteikiame jums 24/7 klientų aptarnavimo,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Techniniai duomenys:

Tipas: Kaklo Kremas

Taikoma odos tipas: Bendra

Ingredientai: Golden Monkey Breadfruit,Roselle,Niacinamidas,Alavijo Lapų,Dendrobium Nobile Kamieninės

Taikoma gyventojų: Bendra

Veiksmingumas: Raukšlių,Kėlimo Ir Sukimo

Kiekis: 1pcs

Gaminio Dydis: 17*9*4cm/6.69*3.54*1.57 colių

Tinkamumo Laikas: 3 Metus

Pakuotė: 1 x Kaklo Stangrinamasis Kremas

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

  • Prekės Pavadinimas: MOONBIFFY
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prašymas: Kaklo
  • Modelio Numeris: ETTE252
  • NET WT: 180g
  • Komponentas: saugus