Parduotuvė

  • Namuose
  • Eksterjero Dalys
  • Mercedes Benz G Klasės W463 2019 2020 Automobilio Anglies Pluošto Durų Rankena Dubenėlį, Padengti Apdailos ir Dekoro, Eksterjero Aksesuarai,5VNT
img
img
img
img
img
img

Mercedes Benz G Klasės W463 2019 2020 Automobilio Anglies Pluošto Durų Rankena Dubenėlį, Padengti Apdailos ir Dekoro, Eksterjero Aksesuarai,5VNT

[Taikomų modelių]:Pagal automobilio dizainas, tinka Benz G Klasės W463. 2019 m. 2020 m.

[Aukštos Kokybės Medžiagos]:Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos paviršius yra lygus, ir tvarkymą yra puikūs.Ne išnyks, aukštai temperatūrai atsparios, lengvai valomos.

[Easy installation]:įrenginys yra lengvai ir klijai yra aukštos kokybės.Tik švarus paviršius ir įklijuokite jį.Jei temperatūra yra per maža, rekomenduojama naudoti karšto oro ginklą šilumos juosta pirmas.

[Kiti Privalumai]:Su Apdaila, yra skirtos apsaugoti jūsų automobilį nuo įbrėžimų ir dėvėjimuisi ir išlaikytų savo spalvą nuo blogėjančios ar discoloring.Jie taip pat pridėti aukšto lygio, unikalūs ir skirtingi atrodo, kad jūsų automobilio interjero.

pavadinimas:Durų rankena Dubenėlį dangčiu

Tipas: Automobilių Reikmenys

Spalva:Anglies pluoštas+juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

5 x Duris Dubenėlį Dangčiu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: Išorinių Durų Rankenų, mercedes g klasės, mercedes w463, w463 priedai, w463 2019 durų, apdaila, dekoras