Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Medžiaga: Šie valdovai yra pagamintas iš minkšto plastiko.Medžiagos saugos ir aplinkos apsaugos.Valdovas gali būti sulankstyti ir į savo pieštuką box, ar ant jūsų stalo, siekiant sutaupyti vietos.

Kelių priežasčių: Šių lanksčių valdovų gali būti naudojami ne tik siekiant įvertinti linijinis atstumas, bet ir priemonė, diskiniai lankai, tokių kaip cilindrai, kurios bus patenkinti jūsų įvairių matavimo poreikius.

Patvarus: Šie valdovai yra švelnus, dėl jų geros kokybės.Jie nėra taip lengvai skaldyti, kaip kiti paprasti plastikiniai valdovai, todėl jie gali būti naudojami ilgą laiką.

Kelis kartus: yra svarstyklės abiejose valdovas, kuris yra atitinkamai centimetrų apimties ir colių skalės.Paviršiaus kiekvienas valdovas turi keturis banguoti apskritas tuščiaviduris dizaino, kuris gali patenkinti savo daugkartinio naudojimo poreikius didžiausias.

Komplektą sudaro: keturi valdovai, įvairių spalvų.Kiekvienas valdovas yra 30 cm/11.76 colių ilgio, ir veiksmingai skalė yra 30 cm/12 colių.Jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums patinka, pagal savo pageidavimus arba galite duoti savo klasės draugais, kolegomis ar draugais.

dydis: 30 cm

Medžiaga: Plastikas

spalva: Raudona, geltona, mėlyna, žalia

Pakuotės Turinys:

4 x lankstus valdovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija