Parduotuvė

  • Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Graviravimas Pen,Elektrinis Graviravimo Įrankių Rinkinys, Skirtas "PASIDARYK pats" Meno Drožyba Papuošalai, Stiklo, Medžio, Akmens, Metalo Plastiko Gręžimo Užrašu
img
img
img
img
img
img

Graviravimas Pen,Elektrinis Graviravimo Įrankių Rinkinys, Skirtas "PASIDARYK pats" Meno Drožyba Papuošalai, Stiklo, Medžio, Akmens, Metalo Plastiko Gręžimo Užrašu Mūsų belaidis graviravimo įrankis yra USB įkrovimo.Belaidžiu naudoti trunka iki 30-60 min tuščiosios eigos pilnai įkrauta, kuris gali patenkinti dauguma reikalavimus savo "PASIDARYK pats" projektai bet kuriuo metu ir bet kur.Užrašas "PASIDARYK pats" įrankių rinkinys apima visų rūšių priedai gali būti plačiai naudojama, Graviravimas, Drožyba, Šlifavimo, Poliravimo, Ofortas, Maršrutą, Šlifavimo, Gręžimo ir kt.

Metalo graverio pen 3 pozicijos reguliuoti sukimosi greičio (nuo 5000-10000-18000RPM) /min taikyti įvairiose situacijose.Mažiausias greitis, padės jums patobulinti savo nagų saugiai, didžiausią greitį, taip pat darbo, metalo drožyba.puikiai tinka sukurti savo šedevrą ar šeimos dovana, net dėl graviravimo pieštuką rinkinys, kaip dovana vienas.

Mūsų nešiojamas delninis etcher leidžia tikslumo belaidžius graviravimas, kurių nuolatinė identifikavimo ženklai, bet kas iš DIYers profesionaliems specialistams.Graviravimo Įrankių Komplektą įeina 1x graviravimas pen, 20 x bitai, 3 x nerūdijančio plieno pjovimo diskai (22mm, 25mm, 32mm), ir 1 x karka pin. 16 x trafaretai, 1 x USB maitinimo kabelis.Elektrinis graviravimo pieštuką pakankamai viską, ko jums reikia.

Su belaidžiais priemonė turi kaip pieštukas turi ergonomiška tri-lobal nagui ir piršto kontrolės.Minkšta guma dengtos rankenos sukuria mažesnį nuovargį, o veiklos, todėl patogu dar tikslumo operacija.

Spalva:sidabrinė

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 set x graviravimo pieštuką

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija