Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

282Pcs Nuotrauką Kabliai Sunku Sienos, Nuotraukos Kabo Rinkinys, Skirtas nuotraukų Rėmelis, Tvirtinimo, Asorti Nuotrauką Pakaba Nustatyti AUKŠTOS KOKYBĖS & ANTI-RUST: nuotrauka kabo kabliai ir laikikliai yra pagaminti iš žalvario, padengta nerūdijančio plieno, tvirtos, rūdims atsparus ir patvarus.Plieno vinys yra tvirtas ir nėra lengva sulenkti.

PLAČIAI NAUDOTI: šakės, pakabos tinka paveikslų rėmai, drobė, ženklai, skelbimų lentos, įrėmintas nuotraukas, skaitmeninė tapyba ar kitus meno kūrinius, mados sieninis laikrodis, paletės, medienos projektus, kryželiu ir kt.

LENGVA ĮDIEGTI: nuotrauka pakabos yra lengva varžtą ir įdiegti ir išlaikyti vaizdas gražus, stabilus ir nebus pažeisti sienos.Kiekvieną kablys grupė yra derinama su teisingai nagai.Visi kabo, kabliukai būtų lengva pašalinti, ir yra daugkartinio naudojimo.

PATVARUS SKYRIŲ DĖŽUTĖ: Nors jums gauti įvairias maži imtuvai, jūs tiesiog nesijaudinkite.Kaip asorti nuotrauka kabo nustatyti ateina patogus plastikinis korpusas, lengvai saugojimo, nedidelis rinkinys telpa tvarkingai jūsų stalčiai ar lentynos.

Spalva:Aukso

Medžiaga:metalas

Pakuotės Turinys:

1 x 10 £ Plieninės Vielos

4 x 75lb Kabliukai

8 x 40lb Kabliukai

10 x 30lb Kabliukai

15 x 20lb Kabliukai

25 x 10 £ Kabliukai

30 x Sawtooth Atgal

10 x D-Žiedas

10 x Žiedas Kabliukai

70 x Varžtai

99 x Plieniniai Nagai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Medžiaga: Geležies
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Nėra. Kabliukų: >10