Parduotuvė

  • Namuose
  • Žaislai Ir Pomėgiai
  • Piešimo Tablet Dovanos, Žaislai Amžius 3 4 5 6 Metų amžiaus Mergaitės ir Berniukai,LCD Raštu Tabletė 8.5 Colių Spalvinga Doodle Lenta
img
img
img
img
img
img

Puikus Dovanos ir Žaislai Vaikams: Ji yra animacinių filmų vaizdo specialiai skirtas vaikams.Mielas animacinių filmų išvaizda yra labiau populiarus su vaikais.Jis yra nuostabus, patalpų žaislų, kad jūsų vaikas pilnas kūrybiškumo ir išlaikyti savo vaiką nuo nuobodulio.Leiskite jiems laisvai naudoti savo vaizduotę, piešti ir doodle!

Akių Apsauga ir Sauga: doodle valdyba siūlo naujausias LCD lankstus ekranas, kuris yra ryškesnis, saugus ir radiacijos-nemokamai.Ji taip pat gali apsaugoti children 's akis, ir saugoti vaikus nuo cheminių pigmentų ir dulkių, kurios gali dirginti odą ir plaučius.

Tvirtas ir Lengvas: jei piešimo lenta vaikams pagamintas iš patvaraus plastiko, pridėti apvalus kampe dizaino, kuris yra geras atsparumas smūgiams ir lašai pasipriešinimo.tai lengva vietą ir atlikti bet kur.Jis gali būti naudojamas įvairiais atvejais.

Lengva Naudoti: tapybos pėdsakų yra aiškesnes ir ryškesnes.Skirtingų linijų storis privalo, kaip sunku jums stumti su plunksna, nagai, arba bet sunku dalykas.Jis tiesiog patinka rašyti ir piešti ant popieriaus.Piešimo lenta ateina su jautrus plunksna ir trynimo klavišą, kuris daro tai lengva piešti ir rašyti be jokių bėdų.

Aplinkosaugos ir Praktiška: doodle lenta gali pasiūlyti apie 100 000 raštus, sumažinti atliekų, popieriaus ir pieštukų ir išlaidų, kurios daro jūsų namuose tvarkingas, puikus švietimo mergaitės berniukai žaislai.Yra vieno mygtuko blokavimo funkcija anapus ekrano užkirsti kelią vaikų ištrinti netyčia.

Spalva:Rožinė / mėlyna

Medžiaga:PC+ABS

Dydis:290 x 195mm

Pakuotės Turinys:

1 * LCD raštu tabletė(Baterija viduje)

1 * Rašomoji plunksna

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: EVA
  • Sertifikavimo: NĖRA

Žymos: mergaičių žaislai amžiaus 10, berniukams, vaikų žaislai, amžius 3, berniukas ziajać amžiaus 5, mergaičių žaislai amžiaus 8, vgirls drabužius amžiaus 5, maudymosi kostiumėliai amžiaus 5 berniukai, mergina žaislai amžiaus 2 3, mergina žaislai amžiaus 2, mergaičių žaislas amžius 3, žaislai girld amžiaus 5