Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Galingas Klijų Lubų Kabliai, 2-Kabliai, Sienų/Lubų Pritvirtinti Kabliukai Dušo Kabliukai Kabo Augalai Rankšluosčiu Kailį Maišelį, Organizuoti Vonios kambarys, Miegamasis, Virtuvė - 10 £ (Maks.)

Atkreipkite Dėmesį: kabliukai gali būti tik sticked ant lygių paviršių, tokių, kaip sklandžiai, medžio, stiklo, marmuro, metalo, kvarcinis.Netinka šiurkščių paviršių, kaip antai medinės sijos, dažytos sienos, pilingas sienos.

【PATENTŲ DIZAINAS LUBŲ KABLIAI】lubų kabliai klijai yra puikus erdvės taupymo idėjos!Novatoriškas 180 sukimosi vertikalus flip (patentų, dizaino) gali visiškai išnaudoti pagal-counter erdvę, pavyzdžiui, stalai, spintos ir lubų.Puikus pakabinamų lubų apdailai ir pertvarkyti savo kambarį.

【LENGVA ĮDIEGTI】 Mūsų klijų kablys turi unikalią 360° besisukantis dizainas, ir pakabinimo kabliai galima reguliuoti bet kokiu kampu, niekada jaudintis dėl montavimo klaidų nebėra!Sienos turi būti laikomi sausi ir švarūs surinkimo metu.Kai pašalinama, naudoti plaukų džiovintuvą, šilumos ištirpsta klijai, ji gali būti lengvai pašalinta.

【ŽALA-NEMOKAMAI KABINTI KABLIUKAI】nereikia vinių, varžtų ištraukimo ar treniruotės.Stiprus lipnios kabliukų su savimi gali būti lengvai laikytis ant sienos, nepaliekant skyles.Išlaikyti savo kambarį organizuoja ir be žalos.

【VANDENIUI SIENOS KABLIUKŲ】Išbandytas ir įrodyta, kad turėti geriau, nei siurbimo taurės šlapias ir drėgnas sąlygas.Puikus kabo rankšluosčiai, chalatai, ir loofahs namų & virtuvė.

  • Nėra. Kabliukų: 1 vnt
  • Medžiaga: Silikono
  • Kilmės: Žemyninė Kinija