Parduotuvė

  • Namuose
  • Sportas Ir Pramogos
  • 6 Pack Centus Scrimmage Liemenės Suaugusiųjų Futbolo Džersis Futbolo, Krepšinio, Tinklinio ir Kitų Komandinių Žaidimų Rožinė
img
img
img
img
img
img

PATOGUS IR LENGVAS MEDŽIAGA - Mūsų scrimmage liemenės suaugusiems yra pagamintas iš aukštos kokybės poliesterio pluošto, minkštas ir patogus, kvėpuojantis, tampus ir skalbti mašinoje, nėra lengvai pažeisti, ne nyksta, stipri ir patvari, odos draugiškas, lengvi ir greitai džiūstantys, jis nebus įtraukti papildoma našta jums.

Užpildykite Jersey Nustatyti: Šis sportas-ready komplektą įeina 6pcs scrimmage liemenės skirtos suaugusiems .Tai tuščias, be numerių, todėl jūs galite pritaikyti vest vistiek norite.

PASIDARYK pats SAVE NUMERIS: Futbolo treniruotes liemenės, nėra numerių ant mūsų scrimmage megztiniai, galite "PASIDARYK pats" numerius arba modelius pagal savo poreikius.Atspausdinta numeriai nėra lengva nukristi

ATRODO AUŠINTUVAS: Kiekvieno užsakymo sudaro 6 aukštos kokybės scrimmage Sporto centus, todėl jūs galite padalinti į grupes lengviau!Greitai ir lengvai įdėti ir kilimo, jie puikiai tinka lauko sporto mokymo.

Įvairiausias PROGRAMAS - sporto apatiniai marškiniai leis jums nustatyti savo priešininkus ir komandos aiškiau komandinių žaidimų, todėl jūsų žaidimas lengviau, su 6 futbolo centus jaunimo puikus komandos sporto šakų, tokių kaip krepšinio, futbolo, regbio ir ledo ritulio, lauko veikla, kieme žaidimų, ir daugiau.

dydis:61x40CM

Medžiaga:Poliesteris

spalva:Rožinė+ Juoda

Pakuotės Turinys:

6 x futbolo treniruočių marškinėliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: futbolo liemenė, nejudančiu tvarstis juosta futbolo shin, mokymo seilinukai, rožinė futbolo, kūgio d entrainement