Parduotuvė

  • Namuose
  • Kompiuterių Ir Biuro
  • RGB LED Mechaninė Klaviatūra MK870 Programuojamas Karšto Keitimu, Klaviatūra, "PASIDARYK pats" Tipo C CMMK Palydovinės Veleno PC Rinkinys
img
img
img
img
img
img

Pastaba: keycaps ir velenai nėra įtrauktas, tik rinkiniai

【87-klavišų Išdėstymas】NK98T karšto keitimu, RGB led,5000mAh baterijos,PC Plokštė, "Bluetooth" 5.0 laidinio ir 2.4 G ryšio režimus, palaiko MAC/ Win/ Linux/ IOS/ "Android" sistemos, kompaktiškas ir minimalistinio dizaino, atlaisvinti jūsų darbalaukio erdvę.

【Karšto keitimo Jungiklis】Individualų mechaninį jungiklį, reaguoja ir patvarus.Mechaninės klavišai yra vidutinio atsparumo, paspaudimų ir garsų.Paramos pakeitimo jungiklis, suderinama su Cherry MX jungiklis, Kailh jungiklis, Gateron jungiklis ir kiti 3-pin arba 5-pin jungikliai, tiesiogiai montuoti be litavimo.Jūs galite pakeisti iešmus, kaip jums patinka.

【Pritaikoma RGB ir Rankenėlių】Iki 15 anksto apšvietimo režimai gali būti laisvai pasirinkti klaviatūros pati ar mūsų programinę įrangą.Jo ryškumą, spalvas, kryptį ir greitį, šviesos galima laisvai reguliuoti ir pritaikyti.Klaviatūros mygtukas funkcija yra labai unikali tuo, kad ji leidžia lengvai apimties reguliavimas.

【Patogus Dizainas】Šis žaidimų klaviatūra yra ergonomiško dizaino.Du reguliuojamo aukščio atitinka kasdienio vartojimo įpročius, teikti pasitenkinimą spausdinimo patirtį.Silikono amortizatoriumi struktūra leidžia rašyti daugiau confort.Apačioje yra įrengta su anti-slydimo pagalvėlės, siekiant užtikrinti, kad nebus stumdomas naudojimo metu.Palydovinės jungiklis yra tepalu suteikti daugiau puikiai jaučiasi ir garsas.

【Aptarnavimas po pardavimo】klaviatūros buvo tiksliai patikrinti prieš jį išsiuntė.Jei turite kokių nors klausimų, kai jums pirkti, arba gauti klaviatūra su kokybės problemų, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, siekiant padėti jums išspręsti.

1. Klaviatūros sąsaja: trijų režimo mechaninė klaviatūra, " Bluetooth/laidinė/2.4 g ryšys

2. FN sluoksnį galima taisyti ir pritaikyti: MK870 palaiko FN2 sluoksnis redagavimo, kuri gali suvokti, FN klavišą programavimo ir custom makro parametrai per galingas vairuotojai.

3. Vienas reguliuojamas pėdos paramą, laisvai pasirinkti aukštis: MK870 turi pirmojo lygio koja paramos padarinių, kuriuos gali sudaryti dvi įtraukti kampų, ir bendradarbiauti su spindulys keycap pareikšti patogus ergonomiškas patirtis.

4. Karšto keitimu, PCB projektavimas, PASIDARYK pats savo klaviatūra: laisvai pakeisti įprastinių MX trikampio ir penkiakampis veleno kūno, jį pakeisti ir pritaikyti klaviatūrą, kuris tinka jūsų naudojimo įpročius.

5.Didelio tikslumo individualų palydovinės velenas, originalus gamyklos reguliavimas: didelio tikslumo plius originalus gamyklos tepimo daro didelį klavišą jaustis geriau, kiekvienas yra kruopščiai koreguojamas, siekiant atkurti veleno jaustis užtikrinti, grynas mygtuko garsas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: OUIO
  • Tipas: klaviatūros bazės