Parduotuvė

  • Namuose
  • Žaislai Ir Pomėgiai
  • Formos Atitikimo Blokuoja Žaislas Švietimo Smegenų Žaislai Jutimo Įrankių Rinkinys Geometrijos Žaislai Žvalgybos Spalvinga 3D Blokai Žaidimas Montessori
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Vieta figūrų atitinkami ramsčių, siekiant pagerinti jūsų kūdikio gebėjimas atpažinti figūras, praktikos koncentracijos ir kantrybės, stimuliuoja loginį mąstymą, ir paramos smegenų vystymąsi.

Specifikacija:

Pavadinimas: Formos Rūšiavimo Stacker Dėlionės, Žaislų

Gaminio medžiaga: įtvaras + MDF

Produkto svoris: 0.6 kg

Gaminio Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas: Formos Atitikimo Blokuoja Žaislas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikima Medžiaga: Formos Atitikimo Blokuoja Žaislas yra saugus ir patvarus, patikimas MDF medžiagos medinių pluošto.Nėra jokių šiurkščių kraštų ir šerpetų su tikslaus pjovimo, todėl vaikai gali žaisti su savimi.

2.Pradžioje Protų Nušvitimas: Krovimas, Rūšiavimas Montessori Žaislas yra puikus vaikams naudotis savo ankstyvas smegenų nušvitimą ir pagerinti jūsų vaiko rankų judesių koordinavimą galimybė, koncentracijos ir kantrybės.

3.Žaisti, O Mokytis: Jūsų vaikai gali žaisti, o mokytis su Bamblys Žaidimas Krovimas Žaislas.Minkštos spalvos ne skauda akis, vadovus suvokimo estetika, o šviečiamojo kūdikio spalvų nustatymo.

4.Puikus Montessori Mokymosi Žaislas: Bamblys Žaidimas Krovimas Žaislas yra paprastas ikimokyklinio rūšiavimo veiklą žaidimas skirtas kūdikiams mokytis, o žaisti.Lengva laikyti ir nešioti visą krūvą krūvas žaislų.

5.Prasminga Dovana: Noriu prasmingą dovaną?Formos Rūšiavimo Stacker Galvosūkiai Žaislas-tai unikali dovana vaikams Kalėdų, gimtadienių, švenčių, naujieji Metai, ir kitas ypatingas dienas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y