Parduotuvė

  • Namuose
  • Sportas Ir Pramogos
  • Fortepijono Klaviatūros Lipdukai Silikono Fortepijono Klaviatūra Pastaba Etiketės, 61 Pilno dydžio Klavišai Fortepijono Klaviatūra Rake Pažymi, Žymeklio Užkloją U5F5
img
img
img
img
img
img

Aprašykite:

Produkto pavadinimas: Pianino klavišą, lipdukai

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Silikonas

Taikymo sritis: elektroninių organų (fortepijonas

Dydis: 61 klavišai

Naujas DesignBrand naujas fortepijono klaviatūra lipduko pakeitimas, jokių klijų reikia, bendras lengvas montavimas.Kai esate laimingas su kur raktas, galite lengvai jį pašalinti.Kelią fortepijonas lipdukai ir nuolatinis fortepijono klavišą ženklais, nes tai lėtina mokymosi procesą pradedantiesiems.

[Spalvinga Didelės Raidės] Kiekviena klaviatūros pastaba ant pianino lipdukai yra spalvomis lengvai identifikuoti ir atminties.Vaikams ir pradedantiesiems, didesnės raidės yra lengviau atpažinti, išspręsti problemą rasti mažų raidžių žaidimo metu.

PUIKI DOVANA KIDSPiano klaviatūros lipdukai yra puikus mokymo priemonių ir puiki dovana vaikams ir pradedantiesiems.Jis ateina su patogiu nešiojimo dėklas.

pastabos:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, ir tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau ji yra tik informacinio pobūdžio.

3. Mes galime priimti užsakymus sumaišyti straipsniai, spalvų ir dydžių.

Produktai apima:

1 vnt fortepijonui kodo lipdukas

Ačiū už jūsų dėmesį, Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Have a nice day!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija