Parduotuvė

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • 6Pcs Medienos Terapija, Masažas Įrankiai,Medžio Terapijos Rinkinys,Medinės Massager Rinkinys, Skirtas " Anticellulite Ir Kūno Skulpturālā
img
img
img
img
img
img

jūs galite gauti 1 x Masažas 12 ratų stick, 1 x Masažas 5-kubą klijuoti, 1 x Masažas 3-kubas stick, 1 x Limfos drenažas irklas masažo įrankis, 1 x mėnulis grandymo valdybos ir 1 x Medinis masažo taurė.Skirtingos formos massagers, kad atitiktų jūsų įvairius masažo poreikius.

Pagamintas iš 100% aukštos kokybės natūralios premium buko.Po amatininkų bauda poliravimo procesą, medienos masažo Priemonės " paviršius yra lygus, be šerpetų ir nebraižo jūsų odos.Kraštai yra žmogiškas suprojektuota įvairių kampuočiai, fasoniniai profiliai ir storių masažas ant visų kūno dalių.

Ar esate sportininkas, senas ar jaunas, fitneso entuziastas, sporto entuziastas, sėdimas asmuo, arba asmuo, turintis įtemptus ir pavargusius raumenis, pavyzdžiui, terapeutas, chiropractor.

medienos terapijos Rinkinys stimuliuoja limfos drenažą, kuris naikina riebalines ląsteles.Jis gali veiksmingai padėti jums atsikratyti limfos toksinų ir likusių atliekų iš organizmo ir pagerinti kraujo ir limfos organizme.Tik 10-15 minučių per dieną, nuosekliai naudoti medienos terapija masažo įrankis gali visam laikui sumažinti toksinų ir celiulito, limfos sistema.

Mūsų mediniai masažo įrankis gali suteikti jūsų kūno labai geras reljefas ir gydomasis poveikis, ir leidžia jums jaustis patogiai darbą ir gyvenimą.Taip pat galite dovana medinis masažo rinkinys, draugams, šeimos nariams ir vyresnieji.

Medžiaga: Mediena

Spalva: Medienos

Pakuotės Turinys:

1 x Masažas 12 ratų stick

1 x Masažas 5-cube stick

1 x Masažas 3-kubas stick

1 x Limfos drenažas irklas masažo įrankis

1 x mėnulis grandymo valdyba

1 x Medinis masažo taurė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Aidentasok.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: retemporel