Parduotuvė

  • Namuose
  • Interjero Priedai
  • 5 Sėdimos Vietos Automobilių Sėdynės Padengti Universalus Auto Sėdynės Padengti Patvari Nusidėvėjimui Atsparus Automobilio Interjero Aksesuaras Automobilio Sėdynės Raštas Kilimėlis (Mėlyna)
img
img
img
img
img
img

Aprašymas

Tai yra universalus automobilių sėdynės padengti, jis gali potect jūsų interjero sėdynės automobilis su patvarus, lengvai-fit medžiaga.Specialios siūlės technika leidžia šoninė oro pagalvė suderinamumo.Kai jūs ieškote automobilio sėdynės dangtelis, skirtas apsaugoti priekinės sėdynės padengti jums naują automobilį, tai sėdynės padengti yra geriausias jūsų pasirinkimas.

Savybės

- Spalva: Mėlyna.

- Medžiaga: Audinys, kempinė.

- Dydis: 115 x 53 x 1.

- Tai automobilių sėdynės padengti, pagamintas su medžiaga, todėl, kad jūs galite naudoti ją ilgą laiką.

- Galite padėkite jį ant savo automobilio sėdynės apsauga, išplėsti savo automobilių sėdynės tarnavimo laiką.

- Moderni ir paprasta, automobilių sėdynės padengti, kaip dekoratyvinis pabrėžia, kad jūsų automobilis jaukus ir šiltas.

- Universalus pritaikymas tinka beveik visos sėdimos vietos, lengvųjų Automobilių, Sunkvežimių, Mikroautobusų, & VISUREIGIS.

- Yra nuimamas ir tinkamo dizaino neturės įtakos jūsų automobilio vairavimo patirtį, todėl tiesiog pabandykite tai padaryti savo vairavimo patogiau.

5 x Automobilių Sėdynės Padengti

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Medžiagos Tipas: Kita

Žymos: medžioklės automobilių apima, dviračių sėdynės baby, patogi sėdynė, automobilių, keychain automobilių sėdynės, iso tinka automobilių sėdynės, kai automobilių sėdynės diržai, automobilių apima fiat, apima geležies automobilį, sėdynės pakaba automobilis, ya ma automobilių padengti