Parduotuvė

img
img
img
img

Dėkojame už naršymą , jūs galite spustelėti + Atlikite mygtuką virš išsaugoti mūsų parduotuvėje.

Mūsų parduotuvė yra nuolat atnaujinamas su naujų produktų, apie Auto dalių ir Inžinerinės dalys .

Po to, kai jūs LAIKYKITĖS, jūs galite rasti mūsų parduotuvėje kuo greičiau.

Staigmena nuolaidas ir akcijos Pirmą kartą atrado Sekti mane, Niekada prarasti!Ačiū!

Vandens Siurblys 02/801373 02/800350 Tinka JCB J S130 JS145W JS130W JS130W-PLE

Esame profesionalus tiekėjas, statybos mašinų dalys, žemės ūkio mašinų dalys.

Mokėjimo Politika

Redit kortelės internete yra.Prašome suprasti, kad mūsų pirkėjai yra priversti mokėti muitų.Pardavimo kainos nėra įtraukti muito ir mokesčių.Laivybos Politika

Mes stengiamės teikti klientams greitai, aukštos kokybės logistikos pristatymo paslaugos worldwidely.

Laivybos Laikas :

Paprastai, mes išsiųsti užsakymus per 3 - 7 darbo dienas.Ir pateikti sekimo Nėra.siekiant, kad informacija, taip pat gausite laivybos priminimą el. paštu.

Dėl skirtingų šalių ir regionų, pristatymo laikas, bus kitokia, prašome kantriai laukti, prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresą ir kitus siuntimo informacija yra teisinga.Grąžinimo Politika

Pažadu savo pinigus atgal, jei elementas, kurį gavo, ne taip, kaip aprašyta, arba jei jūsų prekės nėra pristatomos per Pirkėjo Apsaugos laikotarpį.Jūs galite gauti grąžinamąją išmoką po 15 dienų nuo ieškinio procesas baigiasi.Ši garantija yra papildoma ir neturi apriboti savo įstatymais, kaip vartotojo, teises, suteiktų visų privalomų įstatymų ir taisyklių, kurie taikomi jūsų šalyje.

Norint gauti grąžos, savo prekė turi būti tos pačios būklės, kad ją gavote, unworn ar nepanaudoti, su žymėmis, ir į originalią pakuotę.Jums taip pat reikia gavimo ar pirkimo įrodymą.

Grįžti:

Norėdami pradėti grąžinti, galite susisiekti su mumis Aidentasok.lt platforma pokalbių lange .Jei jūsų grąža yra priimami, pradėti grąžinti, galite susisiekti su mumis Aidentasok.lt platforma pokalbių lange.Jei jūsų grąža yra priimtas, mes bus dirbti jums ant platformos pagal grąžinimo tvarka .

Žalos ir klausimai:

Prašome patikrinti savo užsakymą pateikus priėmimo ir nedelsdami susisiekite su mumis, jei prekė yra nekokybiška, pažeistas arba jei gausite klaidingą punktas, kad galėtume įvertinti problemą ir padaryti jį teisę.

Išimtys / negrąžinamus straipsniai:

Tam tikrų rūšių daiktų grąžinti negalima, kaip ir nestandartinių gaminių (pvz., specialius užsakymus ar asmeninį elementus), specialus pasiūlymas daiktų, dovanų kortelės.Prašome susisiekti, jei turite klausimų ar abejonių dėl jūsų konkretaus daikto.

Mainai :

Greičiausias būdas užtikrinti, kad jūs gaunate tai, ką jūs norite, tai grąžinti elementą, kurį turime, ir kai grįžti priimama, kad atskiras pirkti naują elementą.

Grąžinamosios išmokos :

Mes jus informuosime, kai mes gavome ir tikrinti grąžą, ir leidžia jums žinoti, jeigu grąžinamoji išmoka buvo patvirtinta, ar ne.Jei patvirtinta, jūs būsite automatiškai grąžinamas jūsų originalaus mokėjimo būdą.Atminkite, gali prireikti šiek tiek laiko savo banko arba kredito kortelės kompanija, apdoroti ir skelbti grąžinti per daug.Grąžinimo Politika

Jei nesate patenkinti dalis gavote, dalis yra pažeista ar neteisinga, prašome susisiekti su mumis gavimo dieną atnaujinti ar pakeisti.

Grąžinimo / Keitimo Sąlygas Ir Krovinių Atsakomybė:

Prašome atkreipti dėmesį, kad:

Jokių problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš priimant atvejais arba grįžti, mes ketiname išspręsti jūsų problemą ne pirmą kartą.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas ir motyvacija.Nereikia rašyti jokių Neutralų ar Neigiamą Grįžtamąjį ryšį, be kontakto.Ji skauda mums labai daug.

Mes siūlome 14 dienų grąžinimo politikos po to, kai pirkėjas gavo prekę.Prekės grąžinamos turi būti nauja būklės, nepanaudotų su originalių dalių ir etiketės įtraukti.Laivybos išlaidos ar kitus su tuo susijusius mokesčius sumokės pirkėjas.Mes neprisiimame grąžos, jei prekės buvo įdiegta ar buvo sugadinta dėl tam tikrų priežasčių.

Mes esame atsakingi už jų dalių mes parduoti, galime priimti grįžti, grąžinimo arba pakeitimo, jei jokių problemų dėl dalių, mes negali kompensuoti savo darbo, vilkimo, remonto, nuomos išlaidos, arba bet kurios kitos susijusios išlaidos, prašome suprasti.

Mes turime daugiau nei 13years patirtį priedai ir atsarginės dalys, išskyrus išvardintas dėl Aidentasok.lt, turime įvairių dalių, jūs visada kviečiame susisiekti su mumis, jei turite tyrimo ar pastabų, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas, ačiū!

Grąžinimo / Keitimo Veiksmus:

1,Susisiekite su mumis per liExpress platforma pokalbių lange, pageidautina siųsti nuotraukas mums greitai patvirtinimo.

2, Mes atsiųsime jums grąžinimo adresas, po patvirtinimo, tada laukia retrun.

3, gavusi grįžti ir patikrinti, kad nėra jokių problemų, mes išsiųsti užsakymą ar padaryti grąžinti pinigus.

PRAŠOME ĮSITIKINKITE, KAD NAUDOJATE UŽSAKYMO TEISINGĄ DALYS JŪSŲ MAŠINA, JEI TURITE KOKIŲ NORS ABEJONIŲ DĖL DALYS, UŽSISAKOTE, PRAŠOME PATEIKTI IŠSAMIĄ INFORMACIJĄ, TADA MES GALIME PATIKRINTI DALIŲ, SIEKIANT IŠVENGTI BET KOKIŲ NETEISINGAI DALYS IR GRĮŽTA.

  • Prekės Svoris: 4.7kg
  • Šalis/Regionas Gamyba: CH
  • OEM NO.: 02/801373
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Mainų Dalies Numeris: 02/801373, 02/800350