Parduotuvė

  • Namuose
  • Kompiuterių Ir Biuro
  • TEUCER Plokštė Pratęsimo 35cm 18AWG Plokštė ilgiklis Nailono Tinklelio ATX 24Pin 8Pin 6+2Pin NŠS PCI-E su Viela Šukos
img
img
img
img
img
img

TEUCER Plokštė Pratęsimo 35cm 18AWG PSU, GPU, CPU Plokštė ilgiklis Nailono Tinklelio ATX 24Pin 8Pin 6+2Pin NŠS PCI-E su Viela Šukos

Ypatybė:

1. Aukštos kokybės vielos: Ji priima trijų sluoksnių tinklelio dizaino, naudoja tinkamai izoliuotieji kabelių movas, ir izoliuoja ir sertifikuota 18 AWG konservų vario viela, siekiant apsaugoti savo elektros energijos perdavimo; viduryje dangtis yra pagaminti iš izoliacinių medžiagų, teikti idealus šilumos varža; išorinis sluoksnis yra pagaminti iš lankstaus nailono audiniai medžiagos.

2. Stiprus praktiškumas: maitinimo laidas yra 350mm ilgio, su juoda jungtimis abiejuose galuose, įskaitant akrilo kabelis šukos, plėsti savo elektros energijos tiekimo.Tinka 500W - 1600W PC laidų - tokių, kaip Evga, už Corsair, už Aresgame, už Nzxt, už Cooler Master ir kitų prekinių ženklų maitinimo.

3. Su akrilo siūlus šukos: Jis gali būti lengvai prispaustas vietoje ir yra pakankamai tvirtos.Kruopščiai suapvalinti kraštai nebūtų pažeisti kabelį rankovėmis. 6 skylių: vaizdo plokštės, lakštai 6P tinka); 8 tvirtinimo taškai: vaizdo plokštės, 8P ir CPU8 P yra taikoma; 24 skylių: 24PIN iš mainboard taikomas 3.0-3.6 mm maitinimo modulis kabelis.Padeda išvengti sukimo kabeliai ir daro išvaizdą, švaresni ir labiau organizuotas.

4. Gaminio spalva: įvairių spalvų yra patenkinti savo poreikius.Jie yra raudona pilka, juoda balta, juoda balta, žalia, pilka, balta, oranžinė, raudona, juoda raudona, balta, ir vaivorykštės spalvomis.

5. Produktų sąrašas: Šį paketą įeina 1 x 24 pin ATX pratęsimo kabelis - tinka plokštės, 2 x (4+4) pin EPS kabelis - tinka CPU, 2 x (6+2) pin PCI-E laidas - tinka GPU, ir 14 (6pin x4+8pin x8+24pin x2) akrilo šukų priedai.

Specifikacija:

Sertifikavimas: CE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Ilgiklis

Produkto spalva: Raudona pilka, juoda pilka, sidabrinė balta, žalia, pilka, dramblio kaulo, oranžinė, raudona, juoda raudona, balta, multicolor (pasirinktinai)

Išorinis padengti medžiaga: Nailonas austi išorinis dangtis

Laido medžiaga: 18AWG konservų vario viela/saugos vielos

Terminalo medžiagų: Fosforo, vario, alavo danga

Guma korpuso medžiaga: NYLON6694V-2

Sąsajos tipas: 4.2 mm sąsaja

Vielos, kurių skerspjūvio plotas: 0.82 kvadratinių metrų

Galios diapazonas: 500-800W

Taikymo sritis: Plokštė/vaizdo plokštės/maitinimas/CPU ir kt.

Linijos ilgis: 35cm/13.78 į

Svoris: 350g

Būkite atsargūs:

(Patikrinkite, ar jūsų pagrindinė plokštė/vaizdo plokštės sąsaja prieš perkant, ir imtis pusėje, kai įrašas yra kaip nuoroda)

ATX (mainboard) 24Pin sukasi į vieną pusę sagtis

NŠS (CPU) 8Pin/4Pin smilgos sagties pusėje

PCI-E (GPU) 8Pin/6Pin išlenktas atgal sagtis

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Plokštę 24 Pin ATX Kabelio ilgintuvas

2 X CPU (4+4) Pin EPS Kabelis

2 X GPU (6+2) Pin PCI-E Laidas

14 X Vielos Šukos

  • Tipas: Ilgiklis
  • Modelio Numeris: Ilgiklis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: vakind