Parduotuvė

  • Namuose
  • Žvejyba
  • Žvejybos Masalas Priedą Skysčio 4.22 oz Žuvų Kvapas Jauką Žvejybos Jauką Stipriklis Su Vaisių Ekstraktas, Jaukų, Žvejybos Įrankį
img
img
img
img
img
img

Kulka Taškų:

1、Saugus Priedai: Pagaminta iš saugaus vaisių ekstraktai, amino rūgščių ir mikroelementų kompleksas, žuvų jauko turi labai skvarbus galia, aukštos koncentracijos, puikus skonis, ir aromatas, ir padidina atidarymo kurso.

2、Puikių Rezultatų: žuvų Kvapas jauką yra skirtos padidinti patrauklumą masalas, klijuoti, ir metodas mišiniai.Tiesiog pridėkite tiesiai iš buteliuko į jūsų masalas pasirinkimas.

3、Greitai Surinkti Žuvis-Žvejybos masalas jauką yra stipri žuvis-pritraukti veiksnys, kuris skatina alkanas nervų sistemą, žuvis.Jis gali greitai pritraukia žuvis mokyklas ieškoti maisto, vandens.

4、įvairias Programas: Mūsų žuvų jauko kvapas tinka visų rūšių žuvų, tokių kaip karosas karpis, karpis, plačiakaktis, silkė, tilapijos, bighead karpis, ir kitos gėlavandenės žuvys, taip pat jūrų žuvų ir vėžiagyvių.

5、Žvejybos Dovana: žuvis masalą jauką yra puiki žvejyba dovana visiems, kurie myli žvejybos.Nesvarbu, ar tai pro, laisvalaikio žvejys, ar pradedantysis, tai yra viskas.

Aprašymas:

Koncentruotas skystis, didelės sklaidos, optimizuoti žaliavų, ne kenkia rankas, tinka įvairių žvejybos plotų, siekiant patenkinti skirtingus vandenis ir žuvis situacijose.

Stiprus skverbiasi galia, greitai žuvų žvejyba, naudojant šiuolaikines bio-gavybos technologijos susikaupti ir tobulinti, derinti uoslės suvilioti ir skatinti suvilioti, jis turi stiprių povandeninių skverbiasi energijos ir saugo žuvų ilgą laiką.

Šis produktas yra sukurtas iš įvairių amino rūgščių, vyrų ir moterų feromonai, ir kitos žuvys-pritraukti ingredientų.Žuvų viliojimo purškimo suformuluota su vaistinių vyno savybės vilioja žuvis greitai ir būna lizde ilgą laiką.

Savybės:

Grynasis kiekis: 100ml/4.22 oz

Ingredientai: žuvis jauką, amino rūgštis ir kt.

Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai

Laikymo būdą: sausoje, nuo šviesos

Pagaminimo data: žr. buteliuko

Pastaba:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1*Žvejybos Masalas Priedą Skystis

  • Pozicija: Valdymo Srityje
  • Modelio Numeris: Žvejybos Masalas Priedą Skystis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Kategorijos: Granuliuoti