Parduotuvė

  • Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Kalėdų Medžio Sniego Stalo Runner Vestuvių Šventė Stalo Apdailos Namų Dekoro, Virtuvės Stalo Bėgikų Placemats
img
img
img
img
img
img

Specifikacija

Medžiaga: Medvilnės ir lino

Stalo runner dydis: 33x91cm( 13x36in); 33x178cm(13x70in); 33x183cm(13x72in ); 33x229cm(13x90in); 36x183cm(14x72in); 41x183cm(16x72in); 46x183cm(18x72in); 33x274cm (13x108in); 33x304cm(13x120in)

Lentelėje kilimėlio dydis: 30x45cm(12x18in)

Ypatybė:

1. Tvirtos medvilnės ir lino medžiagos: stalo runner placemat yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio, su vidutinio storio, minkšta, ekologiškas, tvirtas ir daugkartinio naudojimo, ir išnyks atsparus kai plauti.Apsaugoti savo stalą nuo įbrėžimų, nudegimų ar dėmių.

2. NEPRIVALOMA DYDŽIŲ, KAD ATITIKTŲ JŪSŲ POREIKIUS: Tinka kvadrato, stačiakampio ir apvalaus stalo, kad gali tilpti daug vietų, kad jums skanus maistas.Su gera siūlės ir hem, stalo runner užtikrina ilgaamžiškumą kasdieniniam naudojimui.Puikus valgomojo stalai, kavos staliukai, spintos, konsolės stalai, sandėliavimo stalai, iškylų stalų, terasa, TV spintelės, nightstands, sideboards, ar kitų paviršių jūsų namuose.Pridėti purslų ryškia spalva, kur norite.

3. Daugkartinio naudojimo Proga Apdaila: Medvilnės stalo apdaila, subtilus dizainas gali būti dovana šeimai, draugams, gimtadienio, Padėkos, Kalėdų, Velykų, Kalėdų, housewarming ar kitas ypatingas dienas.

4. LENGVA PRIEŽIŪRA: stalo bėgikų yra individualiai mašina galima skalbti šaltame vandenyje, greitas sausas, švelnus ciklas, būgniniai sausas mažai.Ne balinimas, jokio blukimo.Kartais audiniai raukšlių siuntimo metu.Naudoti šiltas lygintuvu su garais, naudoti visiškai lygaus ir trapumą, staltiesė, raukšlės išnyks akimirksniu.

Tinka: Barai, kavinės, Partijos, Šeimos, Restoranai, Viešbučiai, Vestuvėms ir kt.

Individualų paslaugos:

1. Individualų nuotrauką reikalavimai: nuotraukos dydis yra pageidautina daugiau nei 1500 pikselių.

2. Nuotraukos patarimai: kuo didesnis paveikslėlio failo, tuo aiškiau jis yra.Geriau aiškumo pagaminto gaminio.

3. Pritaikymas nurodymus: "Mes galime pritaikyti užuolaidos, vonios kambarys keturių dalių rinkiniai, gobelenai, dušo užuolaidos, kilimėliai, stalo vėliavėlės, placemats, antklodes, lova, trijų dalių komplektai, rankšluosčiai ir kt.

Pastaba:

1. Stalo runner ir stalo kilimėlis yra atskiras, o ne kostiumas

2.mes paramos pritaikytą dizainą.jeigu turite kokių reikia, prašome nedvejodami kreipkitės į mane.

3. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3 cm klaidų, ačiū.

4. Nuo nuskaitymo ir fotografavimo kitų priežasčių,pavyzdžiui, įvykus fizinei ir nuotraukoje gali šiek tiek skirtis,prašome natūra spalvos vyrauja.prašome suprasti, ačiū.

5.Nes stalo runner yra stačiakampio formos, modelis neišvengiamai ruožas šiek tiek, tai yra neišvengiama problema.Labai ačiū už jūsų supratimą.

  • Technics: Audiniai
  • Prekės KODAS: WXF05823
  • Medžiaga: Medvilnės ir Lino
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelis: SPAUSDINTI
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Naudoti: Namuose, VIEŠBUTIS
  • Modelio Numeris: stalo runner