Parduotuvė

  • Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • 175ml Padažu, Išspausti Butelis Virtuvės Prieskonis Išspausti Butelių, Kepimo Kečupas, Garstyčių Alyvuogių Aliejaus Buteliai, Virtuvės Reikmenys
img
img
img
img
img
img

Savybės:

*Medžiaga: Pagaminti iš maisto klasės, LDPE ir plastiko, kuris yra 100% BPA NEMOKAMA.Netoksiškas ir beskonis,aplinkos ir saugi,kurie užtikrina saugumą.Jie taip pat funkcija, patogu ir atskirų matavimų rezultatų, todėl jūs galite pridėti ingredientai tiksliai visus jūsų receptus.

*Nėra nuotėkio Dangteliai: Prigludusi prie kūno pritvirtintas dangtelio uždarymas apsaugo nuo išsiliejimo ir ištekėjimo,gali būti lengvai pašalinti, ir išpirko ant,kepurės yra prie dangteliai,taigi jums nereikės nerimauti apie prarasti juos.

*Puikiai tinka laikyti Visų Uždarai: BBQ padažas, alyvuogių aliejus, kečupas, garstyčių, majonezo, hot padažas, sojos padažas, naleśnik derinys, klevų sirupas, salotų užpilas, žirgyną ir t. t.

*Multi-tikslas ir Paprasta Naudoti: galite naudoti šias išspausti butelių auto kėbulų remonto ir techninės priežiūros, pavyzdžiui, naftos tune-up,blizginimo priemonės,glazūros,ir skystas vaškas,vaikai gali naudoti šie buteliai saugoti pavasario spalvos smėlio,skysti dažai ar rankų darbo muilo dažai, amatų ir menų.

Techniniai duomenys:

*Medžiaga: plastmasinis

*Bžūp Spalva: pilka/juoda

*Talpa: 175ml(6oz)/350ml(12oz)

*Dydis: 4.5x17.5cm/5.5x21cm

Pakuotės Turinys:

1 X Padažu, išspausti butelis

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Modernus Stilius