Parduotuvė

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Vyrai Privačių PartsProtection Kremas nuo Prakaitavimo Sausumas Ir Pasitikėjimą 50g Sveikatos Ir Grožio Kvepalai nuo Prakaitavimo, Dezodorantai
img
img
img
img
img
img

Aprašykite:

Spalva: Juoda

Specifikacija: 50g

Pakuotės dydis: 5*6*6cm/1.96*2.36*2.36*colių

Naudoti: reguliuoti padidėjęs prakaitavimas ir padėti jums likti sausi ir švieži nepalankiomis sąlygomis, šis produktas veikia puikiai apsaugoti savo gynybos paviršiuje, kai jūsų oda yra suformuota.Nustatyta, 96 valandų nepertraukiamo apsaugą nuo prakaito ir kvapo. 3 kartus apsaugos pagrindinio prakaitavimo.Maksimali apsauga ekstremaliomis sąlygomis (streso, karščio, sporto).Sudėtyje yra 90% sveikatos priežiūros ingredientų, švelniai rūpinasi oda.Sugeria greitai, be nelankstumą ir diskomforto, ne reikia, kad vėl dienos metu, tinka naudoti kasdien.

Savybės: gaivus mišinys šviežių vaisių ir sultingi obuoliai bus akimirksniu jus pralinksminti pradžioje diena.Tuo kvepalų širdies, stulbinantis harmonijos raminantis aromatai iš jazminų ir rožių, sklandžiai virsta sudedamųjų dalių šiltas woody musk bazę.

Komentaras:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakaitalus.

2. Dėl skirtingos, dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.labai ačiū!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto spalva

Pakuotė:

1 * vyriški Komforto Srityje Dezodorantas Cream

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Gamybos Licencijos: 1
  • Elemento Tipas: Antiperspirantas
  • NET WT: 50g

Žymos: vyrai privačių partsprotection, victoria ' s secret kvepalai originalus, vyrų dezodorantas, Kremas