Parduotuvė

  • Namuose
  • Eksterjero Dalys
  • 5m Automobilių Apsaugoti Apdaila Liejimo, Juostų Juoda Apdaila Liejimo Automobilių Durų Pusėje Bagažinės Papuošti Apsaugoti Juostos, Automobilių Apdailos Reikmenys
img
img
img
img
img
img

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Liejimo Apdaila

Medžiaga: PVC (perdirbamas)

Dydis: Ilgis: 5m/16.4 tam, Plotis: 5cm/2in

Spalva: Blizgus Juodas

Dalių Sąrašas:

1 x Liejimo Apdaila

Išryškinti aprašymas:

[Daugiafunkcinis Liejimo Apdailos] Idealiai tinka automobilio išorės ir vidaus apdaila.Tinka automobilio pusių, buferiai, groteles, stogai, langai, gaubtai, tailgates, veidrodžiai, vairai, žibintai ir galiniai žibintai, sparnai, centras pultai, skydus ir namų baldų paviršių.

[Saugoti Apdaila], Profesionaliai suprojektuotas siekiant apsaugoti pusių jūsų automobilį nuo subraižymo ir šokiruoja, ir pridėti šiek tiek stiliaus jo išvaizdą, puikiai tinka interjero ir eksterjero dekoravimas.

[Greitas ir Lengvas Montavimas] atgal produktas ateina su aukštos kokybės lipnios juostos, nereikia pradurti diegimo metu, paprastas žievelės ir klijuoti.Pasta yra įmonė, ir nėra likutinės klijai pašalinus.Lanksti medžiaga, gali būti sumažintas pagal poreikį.

[Aukštos Kokybės Medžiagų, & Size] Ilgis: 5 m/16,4 ft, plotis: 50mm/2inch, pakankamai ilgi, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai.Produktas pagamintas iš lanksčios PVC medžiagos, patvarus ir minkštas, su sklandžiai ir blizga paviršiaus, atsparus vandeniui, antikorozinė, juosta ant nugaros, ir lipnios.Lipdukas yra lanksti ir lengvai supjaustyti norimo ilgio.

[Puikus Namų Puošybai] PVC lipnios dekoratyvinės juostelės su dideliu tekstūros, galite įklijuoti jį ant durų krašto, sklandžiai sienos, TV foną, sieninės spintos ir kt.Po jūsų apdailos, jūsų namuose bus daugiau savitas ir gražus.

Pastaba:

1. Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

  • Prekės Pavadinimas: everso
  • Modelio Pavadinimas: 200028686
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: PVC
  • Elemento Tipas: Optikos Bagetai