Parduotuvė

  • Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • Grūdų Talpyklos, Cilindrinės, Maisto Laikymo Jar Gali Mikrobangų Krosnelėje Ir Šaldyti Lengva, Naudojant Talpyklos Virtuvės Grūdų Perdirbimas
img
img
img
img
img
img

Aprašymas:

Laikymo Jar yra ne tik patvarus, tačiau taip pat galima skalbti su verdančiu vandeniu.Ir turi gerą sandarinimo efektas, veiksminga apsauga nuo dulkių ir moistureproof.Yra įvairių specifikacijų pasirinkti, iš kurios galima klasifikuoti ir saugoti maistą.Ji labai tinka namuose ar restorane naudoti.

Savybės:

1. Pagamintas iš patikimų maisto kokybės medžiagų.

2. Tai gali būti microwaved ir užšaldyti.

3. Su silikono sandarinimo .

4. Didina sandėliavimo dizainas.

Specifikacija:

Dydis: 760ml: apie 12*12*9cm/4.72*4.72*3.54 į

1150ml: apie 12*12*13.2 cm/4.72*4.72*5.19 į

Medžiaga: PP

Svoris: apie 100g

Pakavimo Sąrašas:

1*760ml Sandariai uždarytame Stiklainyje

Arba 1*1150ml Sandariai uždarytame Stiklainyje

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikimos Medžiagos - Uždaromos Stiklainius Sandariai Dangtelis yra pagamintas iš geros kokybės PP medžiaga, kuri yra stipri ir patvari.Labai patikimas, ir šeimos, galite naudoti ją su ramybe.Su maisto kokybės medžiagos, maisto produktai gali būti saugomi.

2.Atsparus karščiui - Stiklainius Sandariai Dangčiu yra pagaminti iš microwaveable medžiagos ir yra atsparus 140C iki -20c.Lengva valyti, galima plauti su verdančiu vandeniu.Gali būti naudojamas karštas arba šaltas ir gali būti laikomas šaldytuve.

3.Silicio Sandarinimo - Efektyviai apsaugo milteliai produktus iš neleidžiančios.Į Sandariai Filtras yra silikoninis sandariklis, kad nebus nuotėkio net ir tada, kai sukrėtė.Ji gali veiksmingai užkirsti kelią dulkių ir drėgmės, ir neturi patekti į vandenį.

4.Lengva laikyti - Saugo savo namus tidier ir savo maisto organizuotas.Saugojimo Indelius su Sandariai Dangteliai gali būti sukrauti ir saugomi be pradėjimo vietos ir erdvės taupymas.Įvairių specifikacijų, tinka klasifikuojamos saugojimo.

5.Plataus Naudojimo - Sandariai Stiklainius gali ne tik saugoti neskaldytų grūdų, bet taip pat visų rūšių džiovinti vaisiai.Ji labai tinka saugoti pieno milteliai ir sojos pieno milteliai.Ji labai tinka namuose ar restorane naudoti.

  • Stilius: Modernus Stilius
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai